Упаковка для хліба та хлібобулочних виробів

Останнім часом хлебопекарська індустрія отримала значний розвиток: з’явилися мініпекарні, приватні пекарі, розширився асортимент виробів у великих хлібозаводів. У хлібопекарській галузі з’явилася конкуренція.
Нові вимоги пред’являються і до упаковки – властивостям, якості, зовнішнього вигляду. Виробники все більше уваги приділяють упаковці, тому упаковка – перше, з чим стикається покупець. Крім того, нові умови продажу диктують застосування нових матеріалів.
У даних умовах абсолютно необхідним стає паперовий пакет для упаковки хліба та хлібобулочних виробів. Ніяка інша упаковка не може бути застосована для гарячого свіжоспеченого хліба. У паперовому пакеті стінки мають абсолютну повітропроникність, що виключає запрівання виробів.
Формат паперового пакета для хліба та хлібобулочних виробів підбирається, виходячи з розміру продукту, який підлягає упаковці. Зазвичай, паперовий пакет застосовують для хліба круглого і «цеглинки», батона, чіабатти, багета, однієї або декількох булочок, круасанів, лаваша, хачапурі… Для будь-якого виду хліба ми підберемо свою упаковку.
Папір може бути білим або коричневим, при необхідності, додається демонстраційне вікно. Коричневий папір зазвичай застосовують для хліба житнього, хліба з борошна грубого помелу, бездріжджового, ЕКО-хліба. Білий папір більше підходить для хліба і булочок з борошна вищого сорту, здоби, солодких булочок, хліба категорії «еліт».
Якщо хліб продається в магазині, в якому застосований формат самообслуговування, доцільним буде застосування демонстраційного вікна. У такому випадку покупець бачить, що знаходиться в упаковці, і йому легше прийняти рішення про покупку.
Найбільш часто застосовуються наступні формати пакетів для хліба, багета, булочок:
570х90х40
500х90х40
430х250х60
370х220х60
370х200х60
370х140х60
310х140х60
270х140х50
270х90х40
230х140х50
210х90х40

Форма замовлення

Ваше ім’я (обов’язково)

Ваш E-Mail (обов’язково)

Телефон

Коментар